IC: Het Spel

Het is 14 mei 1940. Duitse troepen zijn grote delen van het land binnengevallen, de regering overlegt koortsachtig, en het leger ontvangt ernstige dreigementen. De mensen zijn bang en in paniek. Maar wat doen de Garou?

Sessie 240 zal zich in deze tijd afspelen. De Garou van Nederland komen bij elkaar, want ook zij moeten beslissingen maken… En natuurlijk zijn ze het niet met elkaar eens. Meer info volgt!

Wij, de narrators voor deze dag, schrijven voor iedereen die zich inschrijft een personage, met persoonlijkheid, achtergrond, relaties met anderen, en doelen die jij wil behalen. Je krijgt deze informatie allemaal ruim op tijd, zodat je je kan voorbereiden. En met deze informatie ga je het spel in.
Je hebt zelf dus niet in de hand wat je precies gaat spelen, en met wie! Je kan wel voorkeuren aangeven bij de inschrijving, maar we garanderen (bijna) niets.

Het spel zal een volledig eigen, zeer simpele regelset gebruiken; je hebt dus geen kennis nodig van de huidige regelset die Bluepelt normaliter gebruikt. Ook is voorkennis over de setting niet belangrijk; een groot deel van de kennis die je nodig hebt vindt je hier, en meer informatie volgt later.

Een kleine waarschuwing: We spelen in de World of Darkness, en daar is niet alles hetzelfde als in onze wereld. Het zou dus zomaar kunnen dat wat jij weet uit de geschiedenisboeken niet klopt met wat er gaat gebeuren…