Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend! Vul hieronder je gegevens in, om je in te schrijven voor Sessie 240.

LET OP: Je kan je inschrijven t/m 31 december 2018.

De volgende vragen gaan om OC zaken als persoonsgegevens. Deze vragen zijn verplicht.

Voor- en achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

Heb je allergieën? Zo ja, welke?

Hoe veel verstand heb je van Werewolf: The Apocalypse? (verplicht)
Ik weet helemaal niets van dit spelIk heb wel eens een keer Werewolf gespeeldIk speel alleen andere spellen in de World of DarknessIk speel (regelmatig) WerewolfIk speel en heb er (erg) veel over gelezen/geleerd

Naam van de persoon om te waarschuwen in nood: (verplicht)

Telefoonnummer van de persoon om te waarschuwen in nood: (verplicht)

AVG acceptatie: Ik accepteer dat de organisatie mijn contactgegevens opslaat en gebruikt voor communicatie omtrent sessie 240. (verplicht)

De volgende vragen gebruiken wij om een passend personage voor je te schrijven.
Deze vragen zijn geen van allen verplicht, maar hoe meer je invult, hoe leuker we het voor je kunnen maken. Maar let op; we beloven niets.
(Met dank aan Obscurus en Syndicaat voor inspiratie voor de vragenlijst!)

Welk van deze heeft je voorkeur?
MentaalSociaalFysiek

Wat voor personage wil je spelen? (Je mag meerdere opties aanvinken)
Facilitator (ik genereer graag spel voor anderen)Held (ik ben de redder in nood)Hoofdrolspeler (ik sta graag in de spotlights)Konkelaar (ik wil intriges en in donkere hoekjes smoezen)Leider (ik wil graag een groep aansturen en ik hou van toespraken geven)Maximizer (ik vind het leuk om er sterker uit te komen dan mijn tegenspelers)Muurbloempje (ik kijk graag toe en blijf het liefst een beetje op de achtergrond)Paranoide schizofreen (maak me bang! Maak me banger! Ik wil niemand kunnen vertrouwen!)Puzzelaar (ik wil graag het plot oplossen)Sadist (ik verwoest graag levens en vind het niet erg om naar te zijn tegen anderen)Simulator (ik wil iets zo goed mogelijk neerzetten, ongeacht het verhaal of de spelregels)Slachtoffer (laat de ellende maar op mij afkomen)Sociaal dier (ik wil de interactie aangaan met andere personages)Weirdo (ik heb een hele andere kijk op de wereld dan normaal is)Anders:

Mijn avond is echt geslaagd als... (Je mag meerdere opties aanvinken)
ik een puzzel oplosik een gevecht winik een emotioneel drama beleefik heftig politiek heb kunnen konkelenmijn ingewanden op de grond hebben gelegenik heb kunnen genieten van de sfeeriedereen me haatik goed verloren hebik politieke winst heb behaaldik een onwijze spannende scene heb gehadik ergens het verschil gemaakt hebik de tijd heb gehad met mensen te pratenAnders, namelijk:

Als ik mocht kiezen, speel ik graag iemand die... (Je mag meerdere opties aanvinken)
het helemaal gemaakt heeftaltijd verliestgeen zwaar leven heeft gehadeen gelukkig gezinsleven heefteen kort lontje heeftmomenteel diep in de penarie ziteen hoge status heefterg emotioneel iswanhopig verliefd isveel macht en autoriteit heefteen lage status heeftop slinkse wijze mensen bespeelteen groot geheim heeftongelukkig isvrij stoïcijns iseen doel voor ogen heeftgewelddadig istevreden is met zijn levenAnders:

Met wie zou je graag samen spelen? (Let op; we kunnen dit absoluut niet garanderen!)

Met wie wil je absoluut niet samen spelen? (We doen er alles aan om te zorgen dat je geen uitgebreid plot met deze personen krijgt)

Zijn er onderwerpen of situaties waar je absoluut geen deel van uit wil maken? (We doen er alles aan om te zorgen dat dit dus ook niet gebeurt)

Wil je verder nog iets kwijt, bijvoorbeeld over je spelvoorkeuren?