Tranquill Waters

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search
TW.GIF

History / description:

Followers of Chameleon, this pack as a whole, outshine all others who dare call themselves scouts. -Prazska 'Impact' Nemiroff

Dit pack kwam binnen bij het Bluepelt Sept in 2008 met grootse plannen. Ongeëvenaard in de strijd, elk lid stralend met glorie van zijn voorvaderen, dit pack zou het Blauwepels Sept terugtrekken vanaf de afgrond op naar de hoogste berg. Trappend en schreeuwend als het moest. Geen taak was teveel, alles was binnen handbereik. Glorie, eer en wijsheid werden binnengehaald omdat er geen missie was die het pack niet aankon. Maar er is een donkere zijde aan dit verhaal. Alsof zijn vervloekt waren, vanaf dat het pack binnen kwam stierven er leden. Zowat elke maand moest een lid zijn leven offeren in de strijd tegen de Wyrm. Er was geen tekort aan nieuwe leden: wie wou niet met dit pack rennen en zo zijn naam vereeuwigen? De enige constante was Prazska 'Impact' Nemiroff.

After the death of most of it's original members the pack has reformed and taken on a new role as advisors and guardians. -Prazska 'Impact' Nemiroff

Nadat Liam Tiernan "One Shot" O'Toole, Tari Nauro 'Cat Eyes' Romanova, Andresj 'Breaks the Fangs' en Seeker of Raven eervol gestorven waren in de strijd en Ivan Sergei Dimitri 'Clawless Victory' Romanov terug was gekeerd naar Rusland om zijn zuster en neefje te begraven waren enkel Prazska 'Impact' Nemiroff, Jean-Pierre 'Rising Hope' la Roi en Eric Turner over. Kameleon was verzwakt en verward vanwege de vele dode onder haar hoede. Na een spiritquest gaf zij geboorte aan haar dochter: 'Kameleon', het nieuwe pack totem. Deze vernieuwde jonge kameleon gaf andere krachten aan haar beschermers en zij namen nu ook een andere rol op zich. Eric 'Survives the Hunt' O'Connor en Jack 'Stalks the Wyrm' Mops werden gerecruiteerd en opnieuw was Tranquill Waters het sterkste pack in het Blauwepels Sept. Het mocht niet baten. Al snel verdween Jack 'Stalks the Wyrm' Mops uit het sept nadat hem een oneervolle challenge in de schoenen was geschoven. Jean-Pierre 'Rising Hope' la Roi verviel tot de wyrm en werd afgemaakt door de Alpha van het sept: Mac. Eric Turner gooide zijn leven in het spel om de eer van zijn vriend Jean-Pierre 'Rising Hope' la Roi te herstellen en viel. Eric 'Survives the Hunt' O'Connor verdween van het toneel in het sept, sommige zeggen dat hij op de rand van Harano zat na dit verlies. Prazska 'Impact' Nemiroff was opnieuw alleen over. Hij zwoegde door en verkreeg meer roem maar geen nieuwe leden werden meer in het pack geaccepteerd. Een korte opleving leek er te zijn toen Ivan Sergei Dimitri 'Clawless Victory' Romanov terugkeerde uit Rusland, maar dit was slechts tijdelijk. Kort na zijn vertrek viel ook Prazska 'Impact' Nemiroff, vechtend om de cearn te beschermen tegen aanvallen van de wyrm.

Dit is het treurige verhaal van Tranquill Waters. Haar bestaan kort maar haar daden onvergetelijk binnen het Blauwepels sept. Haar leden hebben bijna alle posities binnen het sept bekleed: Alpha , Beta, Ritemaster, Challengemaster, Warden, Denmother en Denfather en veelal opgetreden als Elder van hun Auspice: Elder Ahroun, Elder Galliard en Elder Theurge. Laat haar verhaal weerklinken tot de laatste dagen!

Known members:

  • None.

Fallen members:

Departed members: