Dennis "Donkey Kong" de Wit

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search
Dennis "Donkey Kong" de Wit
Homid.gif Ahroun.gif Glass Walkers.gif
Homid Ahroun Glass Walkers

The Story so Far:

  • Achtergrond

Dennis is geboren op 23 september 1991 in Tiel onder een volle maan. Dennis had zijn First Change op erg late leeftijd voor een Garou, namelijk in Juli 2016. Tot dat moment wist hij dan ook niet dat hij een Garou was. Hier is hij na zijn First Change opgehaald door Alexandra "Kleine Zus" Ivanova en Cub geworden van het Blauwpels sept.

  • The Apocalypse

In November 2016 gebeurde het dan. The Apocalypse. De Dark Brigade viel aan. Sept na sept viel. En het was duidelijk dat dit nog maar het begin was. Er zijn vele verhalen over wat er allemaal gebeurd, waaronder de Journals (November 2016 - Januari 2017). Tijdens de Apocalypse is Dennis Cliath gemaakt door Franky "Spit on You" Schuijlenburch. "Je snapt het ondertussen wel, en ik ga je niet zonder naam laten sterven." Dennis heeft per direct Call to Duty gechallenged voor De Tweede Lijn, en binnen afzienbare tijd deze challenge gehaald. En Dennis heeft gevochten in de tunnels, en de beruchte ontploffing in de tunnels (February 2017 pagina 3) was een bom van Call to Duty, en de ontsteking daarvan was een kogel van Dennis. Dennis twijfelde of hij dit schot kon halen, en Call to Duty heeft later (November 2018) toegegeven dat hij geen idee had of Dennis het schot kon halen, maar het MOEST gebeuren. Voor Gaia. Zodra het grote gevaar geweken was, heeft Dennis de positie van Pack Omega gekregen van de Tweede Lijn, een titel die hij diep van binnen koestert.

  • Jochem

In mei 2017 kwam er een nieuwe Cub naar het Blauwpels sept, Jochem "Stijgende Lijn" van der Meer. Al snel waren Jochem en Dennis onafscheidelijk, en renden alle kanten op. Van de cyberrealm naar Africa en weer terug. Jochem werd al snel Cliath van de Glasswalkers, en challengende voor De Tweede Lijn, en werd samen met Dennis al gauw dé oplossing voor digitale Veilbreaches. De hoeveelheid Assassins Creed trailers die ze zogenaamd opnamen waren uitzonderlijk. Ergens in hetzelfde jaar richtte ze samen een werkplaats op, De Delftste Werkplaats. Ze lieten custom petjes maken met hun namen er op, wat sindsdien het handelsmerk was van Jochem en Dennis. In het najaar van 2018 koos Jochem voor een Rite of the White Wolf, en vocht zichzelf dood tegen Black Spirals. Dit was voor Dennis een groot verlies, maar toch zal Jochem altijd een plek hebben bij Dennis.

  • Qarasina

Op de Mootrite van Casablanca in januari 2018 raakte Dennis bevriend met het Qarasina pack, een jong Glasswalker pack op dat moment bestaande uit 4 cliaths. Het klikte per direct, en de jonge Glasswalkers keken op tegen Dennis omdat hij met Glasswalkers zoals Call to Duty, Le Poisson Rouge en Web’s Centre rende. Sindsdien hebben ze altijd contact gehouden, en hier en daar wat gunsten uitwisselend. Een jaar later, de dag voor de Mootrite van Januari, was Dennis te gast bij Qarasina, toen er een oproep kwam van een olietransport in de buurt. "Combat the Wyrm wherever it dwells and whenever it breeds.", dus Dennis ging met het pack naar de locatie. Het leek een simpele ambush, en alles ging goed tot er twee motoren kwamen met Fomori met zilveren machinegeweren. Het Qarasina pack verloor die dag hun Ahroun, en Dennis zijn voet zal waarschijnlijk nooit meer genezen. Hij is nu permanent kreupel aan één voet.

Rank:

Pack:

Positions:

  • Den Parent (december 2018 - maart 2019)
  • Zwakste Schakel van Delft (september 2018 - maart 2019)

Bezit:

  • Een werkplaats in de TU Wijk.
  • Een 3D printer groot genoeg voor busjes.