Januari 2018

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search

Versterken van het land

Er zijn weer 3 maanden voorbij en het is weer tijd voor de Mootrite. De nieuwe Alpha, 3310, laat weten dat deze plek ons huis gaat worden. De funderingen van dat huis zijn er, maar er mist nog veel. Het haardvuur is uitgegaan en Delft heeft vele problemen. Daarom is het juist zo belangrijk om een plek te hebben waar we ons thuis voelen. Uktena is ook weer aanwezig om de geheimen van het Sept in ontvangst te nemen en de Garou te helpen met hun vragen.

Voor de Mootrite heb ik bedacht dat we de Rite of Reawakening gaan doen. Het land om het protectoraat heen wordt gevoed door de beloftes en de kracht die wij als Sept geven. Ik heb zaden verzameld van plekken over de hele wereld. Een voor een laat ik ze uitdelen door Eyes of Apollo. Allen nemen de zaden en verspreiden deze over de grond in het protectoraat en in hun eigen territorium. Het ritueel is kort maar krachtig. De Alpha heeft vele plannen voor vanavond.

door John "Verkoopt de Huid" Blackfoot

Prakash op de Umbra

Nieuwe Garou

Afgelopen maand eerde Touchdown ons met een belangrijke gebeurtennis. Hij bracht zijn zoon mee naar ons Sept om een oude rite, Baptism of Fire, door mij uit te laten voeren. Met het bloed van mede Fianna en peet-tante Trinity en de as van Sean O'Neill werd Max Wilkinson gedoopt. Een Kin-Fetch spirit van de Fianna heeft dit gemerkt en zich verbonden met Max. Met deze verbinding kon de spirit ook zien of Max een kinfolk zal zijn of dat Max in de voetstappen van zijn vader zal treden.

De spirit had goed nieuws voor ons. Max zal een garou worden!

We hebben extra versterking in onze strijd tegen de wyrm! De spirit zal Max in de gaten houden en wanneer deze voor de eerste keer naar zijn krijgsvorm zal veranderen zal het dichtstbijzijnde sept dit weten.

door Milos "Eyes of Apollo" Miria

De dood van de Kindermaker

De terugkeer van Verloren zonder Sterren

De aanval op de kerk en de dood van Blaauwendreadt

Tijdens onze bijeenkomst zagen sommige van ons een heldere flits in de binnenstad van Delft. Snel besloten een aantal Garou te kijken wat er gebeurde. De sporen waren makkelijk te volgen en leiden ons naar de Nieuw Kerk. Waar een aantal gewapende mensen voor de deur stonden. Van een afstand werd er toe gekeken hoe er in de nieuwe kerk een gevecht bezig was. Een gevecht waar oude krachten werden aangeroepen en waar knallen van de weaver gelost werden. Het vermoeden is dat die troepen waren van de Kindermaker

Niet veel later begrepen we dat Blaauwendreadt, de rechterhand van de Nachtchirurgijn, beeindigd is door zijn tegenstanders.

door Milos "Eyes of Apollo" Miria

Punishments & Renown & Arrivals & Deaths

 • Er is een nieuwe cub genaamd Herbert.

Challenges

 • De Council of Auspices heeft besloten dat wanneer er binnen 1 maand geen uitdaging is uitgesproken door de uitgedaagde, de uitdaging automatisch verloren is. Dit omdat challenges te lang duren.
 • De Council of Auspices heeft unaniem besloten dat Zwarte Parel niet langer de Alpha is van het Sept.
 • De Council of Auspices heeft unaniem besloten dat Thrax niet langer de Challengemaster is van het Sept.
 • Verloren zonder Sterren had vorige maan uitgedaagd voor Alpha. 3310 daagt ook uit. Ze vechten om de positie van Alpha en 3310 wint. 3310 laat weten dat wanneer hij valt of niet in staat is om het Sept te leiden Verloren zonder Sterren de leiding heeft tot er een nieuwe Alpha is.
 • Na het afzetten van Thrax is de positie van Challengemaster niet ingevuld. Slice em Up en Tap Out dagen uit voor de positie van Challengemaster. Hun uitdaging was het oplossen van het conflict rondom de vorige uitdagingen van Elder Ragabash. Aan het einde van de avond heeft Tap Out deze uitdaging gewonnen.
 • Eyes of Apollo daagt Verkoopt de Huid uit voor de positie van Elder Galliard. De uitdaging is het terugbrengen van een stuk verloren kennis.
 • Tap Out daagt Klaivestealer uit voor Elder Philodox. De uitdaging was een Ahtro Philodox vertellen over waarom dealen met de Wyrm, ook al zie je geen uitweg, wel of niet het breken van de Litany is. Tap Out heeft de uitdaging gewonnen.
 • Lex Ferenda en Annemaria hadden beide 3310 uitgedaagd voor Elder Ragabash op een ander moment. Thrax heeft hierbij de eerdere uitdaging over het hoofd gezien en is er dus een dilemma ontstaan. Aangezien Annemaria Adren is wilde Lex Ferenda terugstappen. Touchdown stond voor zijn eer in en kon verdergaan met de uitdaging. De uitdaging was: Houd elkaar de spiegel voor, totdat één van de twee inziet waarom hij/zij niet de elder Ragabash is.
 • Slice em Up, Eyes of Apollo, Trinity en Reist in Kist dagen uit voor de openstaande positie van Den Parent. De uitdaging is dat zij allen de voor hun belangrijkste les moeten leren aan een cub. Die cub verteld dan aan Verkoopt de Huid wat hij heeft geleerd. Afhankelijk van de les en het resultaat wat de Cub verteld is er een nieuwe Den Parent.
 • Dire Wolves dagen Equinox uit voor het sterkste pack. De vorige Alpha van het Sept vond dat er nieuwe trofeeën moesten komen voor dit Sept. Het pack dat het beste trofee presenteert aan de Alpha van het Sept zal zicht het sterkste pack noemen. De Alpha van het Sept zal bepalen welk pack dit is.
 • Jokkebrok heeft zijn rite of passage gehaald. Nu rest hem nog het oplossen van zijn eerdere fouten.
 • Andrea heeft haar 2e rite of passage gekregen. Zorg dat het haardvuur weer gaat branden.


Sept Journals: Januari 2018
Earlier journal: Next Journal:
December 2017 Februari 2018