April, 2002

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search

Reinhardt ontwaakt uit zijn meditatie. De meeste Garou hebben de Caern verlaten. Banes zijn bezig om wyld spirits tegen de beschermende koepel aan te beuken. Het schild houdt het nog, maar de eerste barsten zijn al te zien. Promise laat trots het blaadje zien dat de Caernspirit hem heeft gegeven. Reinhardt vertelt Promise dat de caern spirit iets gezegd heeft over een bron van gnosis hier in de buurt. Met moeite krijgt hij drie Ahrouns mee om ernaar op zoek te gaan. Milan, Reaver, Zilversneew en Reinhardt gaan naar de gewone wereld. Door het verwoeste Delft lopen ze naar de staalfabriek. Aan het einde van de westvest merkt Zilversneeuw dat de Garou gevolgd worden. Ze verbergen zich tussen de flats en worden gepasseerd door vier mannen met automatische geweren en een man met vier armen. Gelukkig weet de groep ze kwijt te raken.

Eenmaal op de plaats van bestemming, ontstaat er een korte discussie over hoe ze hier de umbra op gaan stappen, en of er iemand achter zal blijven. Uiteindelijk besluiten ze om met zijn allen tegelijk de umbra op te stappen, onder leiding van Reaver.

De Garou staan in een grote fabriekshal. Onder het constante gebeuk van machienes werken de arbeiders aan de lopende band. Het lijkt wel of de produkten die aan de ene band in elkaar worden gezet, aan de andere weer uit elkaar worden gehaald. Vanaf elke arbeider loopt een draad naar een voorwerp dat in het midden van de fabriek tegen het plafond hangt. Het lijkt nog het meest op een accu. Af en toe lijkt er iets via de draad van een arbeider naar de accu te gaan. De dappere weerwolven overleggen wat hen te doen staat. Ze besluiten dat Reinhardt, met hulp van Milan en Zilversneeuw, de batterij aan zichzelf zal dedicaten, zodat hij de batterij naar de gewone wereld mee kan nemen. Reaver blijft de wacht houden op de grond, want ze heeft acht opzichters gezien met gemene zwepen. Zodra Milan, Zilversneeuw en Reinhardt aan het ritueel beginnen, reageren de opzichters. Zilversneew en Reaver vangen ze op. Reaver weet er twee uit te schakelen met een falling touch, maar krijgt zelf rake klappen. Zilversneew deelt hier en daar een klap uit, maar wordt ook flink geraakt. Reinhardt gebaart Milan dat hij misschien maar beter kan gaan helpen. Milan gooit zich geestdriftig in het strijdgewoel en met zijn hulp weten de andere twee Garou zich staande te houden en de opzichters te verslaan. Alleen zit Zilversneeuw na het gevecht lusteloos op de grond, in zijn mensenvorm. De arbeiders gaan onverstoorbaar verder met hun geestdodende werk. Als de batterij eindelijk gededicate is, verlaten de Garou, onder leiding van Reaver, snel weer de umbra. Milan draagt de lusteloze Zilversneeuw met zich mee. Na een ontmoeting met een stel plunderaars die Milans das wel interessant vonden, komen de weerwolven weer aan op de Caern.

Op de Caern is het een chaos. Het schild is verdwenen en een aantal Garou vecht voor zijn leven op de Caern. Gelukkig weten de Garou de banes te verdrijven. Met behulp van de gnosis batterij laadt Conny het schild weer op zodat de Caern voorlopig weer veilig is.

Sept Journals: April, 2002
Earlier journal: Next Journal:
[[]] November, 2005