Augustus 2014

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search

Augustus 2014 Verslag van de Alpha

Het bouwen aan een echt Sept is begonnen. Na mijn bezoek aan de Koning en de gemaakte afspraak voor zijn bezoek is het tijd om terug te keren naar Delft. De stad zelf blijkt te leiden onder een ware plaag van ziekte en armoede. Het vrijkomen van de Pestilence Spirit vorige maand is een doorn in het oog.

Aan het begin van de avond heb ik met mijn pack, de Beta en anderen samengezeten om de taken te verdelen. De Beta zou met The Hunter en de Cub op zoek gaan naar alle informatie omtrent de dolk en het gedicht van de Dichter Poot, ooit een Galliard. De Silent Striders hebben opdracht gekregen om op zoek te gaan naar de waarheid omtrent het terugkeren van Chalise Stormbringer. De Professor, een waardig galliard, zou zich bezighouden met informatie uit de bestaande verhalen van toen en het gedicht zoals verteld bij het Graf van Poot.

Gedurende de avond is er een Wyrm teken verschenen op de Cearn, dit is verbrand door Guides the Fool's Path. Het vermoeden is dat een garou, een fianna fostern met de naam Jack, dit symbool heeft achtergelaten.

Informatie kwam ons toe dat de Spirals van Pernis uit het graf van Poot een dolk en een geschrift gestolen zouden hebben wat verband heeft met de Pestilence Spirit en de oplossing die in het verleden gebruikt was om deze spirit op te sluiten. Hierop is de Beta met de Silent Striders naar Pernis gegaan, schuilend in de schaduwen, om deze fetish dolk en het geschrift terug te halen. Via Zielzicht ontdekten we dat het gedicht waarschijnlijk op een dichtbijzijnde auto sloopplaats bij Pernis was. Samen met enkele Theurges en Zilveren Storm ben ik erop uit getrokken om dit gedicht te bemachtigen voordat de Spirals het in handen konden krijgen. Op de autosloop plaats bleek echter niets minder waar. Maar heb ik met behulp van de Theurges wel laten zien dat Spirals een ware Ahroun moeten vrezen.

Terug op de Caern leerde ik dat de missie naar Pernis was uitgelopen op een hard gevecht in de Hyve, maar dat de dolk bemachtigd was door Rent Harder en er geen doden waren gevallen. Tot mijn spijt moet ik bekennen dat de Mages, die ons hebben geholpen met de missie, hier een grote hand in hadden.

Over enkele weken zal de Koning van Nederland naar Delft komen. Het Blauwe Pels Sept zal dan tonen dat we waardig zijn en onderdeel van Nederland.

Zo geschreven

Quintus Varus "The Castle" van Gloucester

Alpha of the Bluepelt Sept

Alpha of the Seekers of the Righteous Blood

Elder Ahroun


Sept Journals: Augustus 2014
Earlier journal: Next Journal:
Juli 2014 September 2014