Januari, 2006

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search
 • De Black Furies van ons sept vertelden het verhaal van de White Howlers, en hoe zijn veranderden in de Black Spiral Dancers.
 • Announcer is door Hymns-to-the-Dead, Xavier en Jack Sjit uitgedaagd voor de positie van Challenge Master. Hymns-to-the-Dead won deze uitdaging.
 • Pernis lijkt weer te lijden onder de invloed van de Wyrm. Er waren zoveel Banes en stervelingen die de garou tegen werkten dat allereerst de cubs en ook een pack Ahroun niet verder het gebied binnen kwamen. Er is nog steeds een spirit in dit gebied, daar ooit geplaatst door pack Hammer. Deze is dus nog niet bereikt. Er zouden ook Black Spiral Dancers gesignaleerd zijn, maar deze geruchten zijn nog niet op waarheid gecontroleerd.
 • Een aantal maanden terug vluchtte een vijand de gangen onder het Prinsenhof in. De Seekers of the Past hebben deze gangen nu doorzocht, maar niets gevonden.
 • De philodoxen hebben zich over de zaak van Ferret gebogen en geconcludeerd dat hoewel het geheel niet in de haak was, een extra straf niet nodig is. Ferret is door de The Drill Sergeant al bevolen om Shortcut te dienen in de tussentijd.
 • Het Sept van het Uiterste Zuiden heeft de pathstone van de Caern teruggebracht naar het sept!
 • Megan, Speaks-with-Beasts en kinfolk Martin Dawnstalker hebben een "gesprek" gehad met de moordenaars van Byron. De exacte details van de ontmoeting zijn mij niet bekend, maar het resultaat was duidelijk zichtbaar. Zonder enige moeite hebben alledrie een stevig pak slaag gehad. Zij zijn achtergelaten met een brief die meldde "Cliaths en cubs zijn niet waardig. Reinhardt is de volgende". Wat zij uit het gevecht konden opmaken: het leken Fomori te zijn. Daarmee wordt niet gedoeld op de bekende verhalen van mismaakte wezens. Dit waren eerder super-mensen. Zij leken ook gespecialiseerd in het bevechten van ons soort - ze hadden klauwen, konden de umbra op, gebruikten zilver en waren niet op te sporen. Ik raad iedereen dan ook aan om bij een ontmoeting niet te vertrouwen op onze gaven: zij zijn bekend en ervaren in gevechten met ons!
 • Er is meer bekend over de Ronin. Iedereen die hier meer over wil weten kan met mij persoonlijk contact opnemen. Ik zal helder zijn: ik heb willens en wetens met deze man gesproken. Ik ben ook overtuigd van een groot onrecht welke gaande is.
 • "Stormbringer" is nog steeds aanwezig lijkt het. De eerder opgeroepen wolken zijn overgegaan in een storm die woedt ten zuiden van onze stad.

Daarnaast lijkt er iets groots gaande. Deze avond zijn er spullen gestolen, allen verbonden, allen tegelijkertijd meegenomen.

 • Er verscheen een geest die op zoek was naar de sleutel van de stad, van hem afgenomen. Deze sleutel komt uit omstreeks 1700 en is toendertijd door de graaf van Holland aan de prins van Orange overhandigd.
 • Uit het archief zijn zaken weggenomen. De Archivaris wist ons niet te helpen - Jonathan denkt dat dit komt juist omdat de relevante papieren zijn gestolen.
 • Uit het Prinsenhof zijn kaarten van Delft gestolen
 • Uit het Binnenhof in Den Haag zijn oude stenen gestolen, afkomstig uit de stadsmuur van Delft. Wij zijn hiervan op de hoogte gesteld door een aantal Lunes die de Caern opkwamen vanuit Den Haag en ons waarschuwden uit naam van de graaf. Ik herinnerde mij een kinderrijm die hier inderdaad van toepassing bleek.
 • Uit het legermuseum zijn een stel kaarten gestolen uit de periode omstreeks 1700.

In deze laatste diefstal hebben Jack Sjit en zijn packgenoot Spaz de dieven kunnen vangen. Dit bleken een tweetal Russische immigranten, welke tegen de belofte van een hoop euro en een paspoort deze zaak hebben aangenomen. Zij zijn benaderd in een kroeg in Den Haag ("Koos Corner". in de Schilderwijk) door een man met zwart haar en een baard. Hij gaf hen een exacte lokatie (inclusief kastnummer) en sprak af hen zondag te ontmoeten op de markt in Delft. Ik zal hier met Jack en Spaz opvolging aan geven, met eenieder die hierbij aanwezig wil zijn. Ik vermoed dat de andere diefstallen ook door dergelijke individuele immigranten zijn gedaan.

Sept Journals: Januari, 2006
Earlier journal: Next Journal:
December, 2005 Februari, 2006