Equinox

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search
Equinox neg.jpg

Their Story so Far:

Nadat Verkoopt de Huid zich had bewezen als Cliath heeft hij in zijn eigen Sept een tijdje mee gereisd met een pack in de buurt om alles schoon te houden in de omgeving. Hij maakte kennis met meerdere Uktena uit andere stammen waaronder Apache. Een jonge Uktena Ragabash die overal iets achterzocht. Ze konden het goed met elkaar vinden en Apache bleef een tijdje in het Sept of the Rising Sun om mee te rennen met John. Ze waren nog geen pack maar wilden er wel een gaan vormen.

Vele reizigers kwamen in het Sept langs om kennis te maken met de spirits die ze aan de andere kant van de oceaan niet goed kennen. John was er vaak bij. Zo kwam er een Silent Strider genaamd Verloren zonder Sterren die meer wilde leren over de tradities van de Uktena. Er bleek een goede klik te zijn met John en hij besloot dat hij mee wilde reizen met de man.

Met zijn drieën besloten ze af te reizen naar Zuid Amerika. Ze hadden veel gehoord over spirits en wezens in de jungle. Oude Inca-spirits die schatten bewaarden, Maya tempels waar je de toekomst in kon kijken en rituele plekken van de Azteken. Ze vroegen de totem Uktena om hun packtotem te worden en die gaf ze de uitdaging om een stuk kennis terug uit de vergetelheid te halen.

Allen met hun eigen motieven en beweegredenen om op zoek te gaan naar de geheimen in de wereld. In oktober 2016 aangekomen in Delft om zich aan te sluiten bij het Bluepelt Sept.

In november 2016 de uitdaging voor het sterkste pack gewonnen van Angerfist. De uitdaging was het achterhalen en vertellen van het verhaal van het trofee van het sterkste pack.

Net als de andere packs in Delft beantwoorde Equinox de oproep van Anne de Provence om te komen strijden bij het Crescent Moon sept in Rusland. Het laatste gevecht van de koningin van de Garou maar een nieuw begin voor ons allen. The Age of Apocalypse.

Annemaria en Claw of Luck sloten zich kort na de aankomst van Equinox in Delft aan bij het pack.

Na de dood van Claw of Luck, nu bekend als Hart van Goud, verlaat Equinox het Sept van Delft om zich te richten op hun eigen zaken.

Het Sept in Delft kan het niet accepteren dat wij hun verlaten. Wij krijgen 6 maanden de tijd om onze problemen op te lossen. In die tijd hoeven we ons niet met de politiek in het Sept te bemoeien.

In mei 2018 breekt er paniek uit in de Tanthof. Het meisje met de Kubus is gestorven. Tanthof is een labyrinth geworden. Alleen Verloren Zonder Sterren kan zonder moeite daar nog rondlopen. Om de Tanthof te redden neemt hij de plaats in van het meisje en geeft daarbij zijn leven. De Striders die van dit verhaal hebben gehoord roepen hem uit tot Adren met de naam "De Eeuwige Puzzel".

In augustus 2018 heeft Rises Again het verhaal verteld van de vloek die op het pack rustte en wat ze gedaan hebben om dat op te lossen. Aan het einde van dat verhaal kondigde hij aan dat het pack een doorstart zou maken en dat Equinox niet meer bestond.

Known members:

Former members:

Totem:

Uktena

Territory:

-

Pack Trophies:

Several artefacts.