Jozeph

From Bluepelt Wiki
Jump to: navigation, search

Jozephbg.jpg

Jozephbg.jpg

Jozeph "Der Prinz" von Krichten-nach-Wolfgang
Homid.gif Philodox.gif Silver Fangs.gif
Homid Philodox Silver Fangs
DEAD

Jozeph "Der Prinz" von Krichten-nach-Wolfgang

Jozeph opgetekend door Elene

Jozeph was een rustige, nadenkende, onpartijdige en bijzonder open persoonlijkheid. Deze Silver Fang was herkenbaar aan zijn bril en gescheurde jasje, behangen met kettingen en beschildert met verschillende glyphs. Zijn volledige naam was Jozeph "Der Prinz" von Krirchten-nach-Wolfgang, inderdaad verre familie van een aantal andere Silver Fangs zoals Raymond en Lothar. Zijn Garou-naam kreeg hij tijdens zijn Rite of Passage, waarin hij een lagere geest-koning van zijn troon wist te stoten in een dagenlange raadselwedstrijd.

Een belangrijk deel van zijn leven heeft hij doorgebracht met opsporen van een serie beelden in de vorm van katten. Volgens hem waren deze beelden de sleutel tot een mogelijk nog onontdekte tombe in het zuiden van Eqypte. Hoewel deze queeste bijna compleet was heeft hij het geheel laten gaan op het moment dat hij Xavier versloeg en Beta werdt van het Sept. Algemeen wordt het afgeraden hierover te praten met Jozeph, gezien het probleem dat zijn relaas over dit geheel meerdere uren in beslag kan nemen.

Lange tijd is Jozeph lid geweest van pack Hammer. Toen zijn vrienden vielen heeft hij het totem 'Beer' aangenomen als zijn persoonlijk totem, iets wat hem waarschijnlijk een deel van zijn geloofwaardigheid kost. Daarnaast heeft hij een langere tijd gezweefd in depressieve toestand - waarin hij ook de verantwoordelijkheid over het sept op zich kreeg. Pas nadat de jonge leden van pack "Al'Gaia" hem wisten los te weken uit de greep van het verleden kwam Jozeph weer tot bloei.

Tijdens zijn tweede termijn als Alpha dreef Jozeph de rivaliteit met het sept uit Groningen langzaam omhoog. Hun in zijn ogen macht-wellustig gedrag en specifiek de kroning van Alexander van Roermond waren volgens hem een vloek op het sept. Zijn adren queeste besloeg het opsporen van de laatste erfgenaam van huis Wintersneeuw, waarmee de illegaliteit van de kroning van Roermond kon worden aangetoond. Tijdens deze tocht echter liep Jozeph in handen van Alexander van Roermond zelf. Deze sloeg hem dood met de bijl bekend van het sept van de Veluwe. Jozeph stierf in de armen van zijn pack, in aanwezigheid van Maureen en Lightning-Caller.

Jozeph was de enige bekende beoefenaar van de vechtsport "Waat-Ken-Yo-Doo"